foto

Annette Mayer

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hello Again - Ein Tag für immer
2017 Stunde des Bösen - Winterjagd (TV film)
Tatort - Der Fall Holdt (TV film)
2011 E.+U.
Einer wie Bruno
Was uns zusteht (studentský film)
2010 U.F.O. (TV film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
2001 Übergabe
1996 Männer sind was Wunderbares (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Touristen (TV film)

TV seriály

2017 Heldt (TV seriál)
Der Sechser im Lotto (S05E07)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Drzá fretka (S02E07)
Tažní ptáci (S02E06)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Úprk před kozlem (S01E07)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Kais Entscheidung (S04E06)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky