foto

Jane Spicer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Apostle
2017 Access All Areas
2008 Barva kouzel (TV film)
Clay (TV film)
2002 9 Dead Gay Guys
2000 The Wedding Tackle

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Henry IX (TV seriál)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
Touched by the Gods: Part Two (S01E13)
Touched by the Gods: Part One (S01E12)
Hunger Pangs (S01E11)
další epizody (13)
2012 Merlin (TV seriál)
Diamantový den (2. část) (S05E13)
Diamantový den (1. část) (S05E12)
Kresba z temnoty (S05E11)
další epizody (13)
2011 Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
Srdce lovce (S04E11)
další epizody (13)
2007 Ronni Ancona & Co. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky