foto

Jane Spicer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Apostle
2017 Access All Areas
2008 Barva kouzel (TV film)
Clay (TV film)
2002 9 Dead Gay Guys
2000 The Wedding Tackle

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
2017 Henry IX (TV seriál)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Diamantový den (2. část) (S05E13)
Diamantový den (1. část) (S05E12)
Kresba z temnoty (S05E11)
další epizody (13)
2011 Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
Srdce lovce (S04E11)
další epizody (13)
2007 Ronni Ancona & Co. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky