foto

Oliver Fleischer

  • nar. 1974
    Bottrop, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Größer als im Fernsehen (TV film)
Heritance
Risiko Pille (TV film)
2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
2015 Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
2014 Warum ich meinen Boss entführte (TV film)
2012 Flirtcamp (TV film)
Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
2010 Mein Song für Dich (TV film)
2008 Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
Záhadná vražda (TV film)
2007 Úplný idiot
2005 Homeland Security
2004 Fremde im Spiegel, Der
Land's End (TV film)
Verrückt nach Markus Werner
Zeit nach der Trauer (TV film)

TV seriály

2020 Vliegende Hollanders (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Aliens (S04E06)
2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Mutterliebe (S01E06)
Die Dickhäuter (S01E05)
Der Eiswagen (S01E04)
další epizody (6)
Falk (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Anaphylaxie (S02E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Dámská jízda (S24E04)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2015 Die Kuhflüsterin (TV seriál)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Dicke Luft (S01E06)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Saat des Todes (S01E16)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Mikado (S01E12)
2005 Pastewka (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky