foto

Benjamin Grüter

  • nar. 1974
    Zürich, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
2015 Tatort - Freddy tanzt (TV film)
2014 Das Problem des Schnellstfluges (studentský film)
Die Auserwählten (TV film)
Tatort - Zwischen zwei Welten (TV film)
Wilsberg - 90-60-90 (TV film)
2012 Lichtjahre (studentský film)
2010 180° – Tvůj svět je náhle vzhůru nohama

TV seriály

2019 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Auf zu neuen Ufern (E06)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Harald Schmidt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky