foto

Tanja Wedhorn

  • nar. 14.12.1971 (46 let)
    Witten, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Praxis mit Meerblick - Brüder und Söhne (TV film)
Praxis mit Meerblick - Der Prozess (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Kleiner Junge, großer Freund (TV film)
Praxis mit Meerblick - Willkommen auf Rügen (TV film)
Sestřička z hor: Návrat do života (TV film)
2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
Inga Lindström: Dotek něhy (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise an die Loire (TV film)
2015 Reiff für die Insel - Katharina und der Schäfer (TV film)
Reiff für die Insel – Katharina und der große Schatz (TV film)
2014 Die Kraft, die Du mir gibst (TV film)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Lebe lieber Italienisch! (TV film)
Reiff für die Insel - Katharina und die Dänen (TV film)
2013 Reiff für die Insel - Katharina und der ganz große Fisch (TV film)
Táta na zkoušku (TV film)
2012 Léto v Alsasku (TV film)
Tür an Tür (TV film)
2011 Entführt: Vincent (TV film)
Reiff für die Insel - Neubeginn
2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Meine wunderbare Familie - Hochzeitsvorbereitungen (TV film)
Meine wunderbare Familie in Costa Rica (TV film)
Woche für Woche (TV film)
2008 Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
2007 Africká romance (TV film)
Bouřlivá léta (TV film)
Kdo je bez viny? (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
Zwei Bräute und eine Affäre (TV film)
2005 Loď snů - Omán (TV film)
Matky mého muže (TV film)
2004 Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
2003 Ein mörderisches Spiel (TV film)
Ihr schwerster Fall: Mord am Pool (TV film)
2001 Das Schneeparadies (TV film)
2000 Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)

TV seriály

2014 Kriminalista (TV seriál)
Smrt v ráji (S09E07)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace