foto

Bjørn Puggaard-Müller

  • nar. 13.3.1922
    Gentofte, Dánsko
  • zem. 13.5.1989 (67 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Mord i Paradis
1983 Kurt og Valde
1982 Det parallelle lig
1978 Firmaskovturen
Fængslende feriedage
Olsen-banden går i krig
1977 Pas på ryggen, professor
Skytten
1976 Hopla på sengekanten
Julefrokosten
Spøgelsestoget
Sømænd på sengekanten
1975 Familien Gyldenkål
1973 På'en igen Amalie
Romantik på sengekanten
Ve znamení panny
1972 Motorvej på sengekanten
Rektor på sengekanten
1971 Ballade på Christianshavn
Den forsvundne fuldmægtig
Tandlæge på sengekanten
1970 Hurra for de blå husarer
Nøglen til paradis
Rend mig i revolutionen
1969 Der kom en soldat
Olsen-banden på spanden
Sonja - 16 år
Ta' lidt solskin
1968 Det var en lørdag aften
I den grønne skov
Jeg elsker blåt
Já, žena II
Min søsters børn vælter byen
Olsen-banden
Stormvarsel
1967 Det er ikke appelsiner, det er heste
Far laver sovsen
Jeg - en marki
Martha
Min kones ferie
Min søsters børn på bryllupsrejse
Smukke-Arne og Rosa
1966 Dyden går amok
Flagermusen
Gys og gæve tanter
Min søsters børn
Soyas en tagsten i ho'det
Utro
1965 Een pige og 39 sømænd
En ven i bolignøden
1964 Alt for kvinden
Slottet
1963 April
Vi har det jo dejligt
1962 Han, Hun, Dirch og Dario
Prinsesse for en dag
Soldaterkammerater på sjov
1961 Den grønne elevator
Eventyr på Mallorca
Gøngehøvdingen
Peters baby
Støv på hjernen
1960 Baronka z benzínové pumpy
Skibet er ladet med
1959 Pigen i søgelyset
Soldaterkammerater rykker ud
Vi er allesammen tossede
1958 Det lille hotel
Pigen og vandpytten
1957 Natlogi betalt
Sønnen fra Amerika
Tre piger fra Jylland
1956 Kristiane af Marstal
1954 I kongens klæ'r

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky