foto

Bent Mejding

  • nar. 14.1.1937 (82 let)
    Svendborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Antboy 3
2013 Střelec
2012 Královská aféra
2009 Bouře
2007 Daisy Diamond
Tak trochu jiná love story
2006 Jednou budem dál
2004 Bratři
2002 Vlčí dívka
2000 Blikající světla
Italština pro začátečníky
1991 Chlapci od svatého Petra
1984 Tanči a křič
1983 Kurt og Valde
1980 Attentat
1976 Olsen-banden ser rødt
1975 Kun sandheden
1970 Et godt liv (TV film)
Tintomara
1963 April
1962 Det stod i avisen
Lykkens musikanter
1961 Gøngehøvdingen
Reptilicus
1958 Mor skal giftes

TV seriály

2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2011 Lykke (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 18 (S01E18)
další epizody (17)
2000 Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1992 Blændet (TV seriál)
Gøngehøvdingen (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)
1977 Fiskerne (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1982 Een stor familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace