foto

William Glover

  • nar. 1926

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Absolutní cizinci (TV film)
1990 Sjezd abiturientů (TV film)
1988 Oliver & Přátelé
Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
1985 Hostage Flight (TV film)
1983 Být či nebýt
Malibu (TV film)
1978 Velká finta
1974 Lost in the Stars
1967 The King's Pirate
1966 Roztržená opona

TV seriály

1991 Fresh Prince (TV seriál)
Velká dáma (S01E20)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Každému po zásluze (S04E13)
1990 Capital News (TV seriál)
Over My Dead Body (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1985 Detective in the House (TV seriál)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Loterie (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Aboard the Orient Express (S01E13)
My Mother the Car (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Forest Rangers, The (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky