foto

Dmitrij Lavrov

  • nar. 1.3.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bobry (TV film)
2017 Linija ogňa
2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2006 Živoj

TV seriály

2019 Rostov (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Kamera smertnikov (E02)
Straži Otčizny (TV seriál)
Blago vo smerť (E04)
Něvesta nacionalnoj bezopasnosti (E03)
Mjortvaja voda (E02)
další epizody (4)
2017 Plochaja doč (TV seriál)
Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
Uroki sčasťja (TV seriál)
2016 Čužaja doč (TV seriál)
2015 Točki opory (TV seriál)
Ukradennaja svaďba (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Чёрная река (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Tri dňa lejtenanta Kravcova (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace