foto

Sofie Rage Larsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul
2017 Údolí stínů
2016 Rosemari
2011 Magické stříbro - hledání kouzelného rohu
Táta na týden
2010 Norský nindža
2007 Mars & Venus
2004 Alt for Egil

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Fest på Esso Motor Hotel (E07)
Håp og svindel (E06)
další epizody (8)
2017 Okupace (TV seriál)
Říjen (S02E03)
Září (S02E02)
Srpen (S02E01)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
další epizody (10)
2014 1864 (TV seriál)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
The Freezer (S02E07)
Special Education (S02E06)
další epizody (8)
2012 Dauinger (TV seriál)
NAV, Norway (TV seriál)

TV pořady

2010 Alt for Norge (TV pořad)

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Børning 3

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky