foto

Maxim Kovalevski

  • nar. 19.3.1971 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ferien vom Leben (TV film)
Můj bratr Simpel
2016 Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
2013 Vražda na objednávku (TV film)
2012 Dívka a smrt
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2010 Snadný prachy
Vater Morgana
2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2008 Kmotra (TV film)
Neben der Spur
2006 Ein starkes Team - Gier (TV film)
Eine Liebe in Königsberg (TV film)
Eine Stadt wird erpresst (TV film)
2005 Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
2004 Bournův mýtus
Jantarový talisman (TV film)
Zběsilá jízda
2003 Lichter
Savannah (TV film)
2001 My Sweet Home
Nepřítel před branami
2000 England!
1998 Spiel des Tages
1994 Weltmeister

TV seriály

2014 Neben der Spur (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe und Tod in Moskau (2) (S05E16)
Liebe und Tod in Moskau (1) (S05E15)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky