foto

Susanne von Medvey

  • nar. 1961
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Goblin - Das ist echt Troll
2012 Im Kreis (studentský film)
2010 Kennedys Hirn (TV film) - vyp.
2009 Vize - Život Hildegardy z Bingenu
2007 Baby, Das
2005 Der Fischer und seine Frau - vyp.
Králiček Felix - vyp.
Zeit der Fische (TV film)
1996 Kouzelný měšec
1990 Rosamunde - vyp.
1985 Bolero
1982 Liebe hat ihre Zeit (TV film)
1979 Phantasten (TV film)

TV seriály

2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál) - herec, vyp.
1984 Mensch Bachmann (TV seriál)
1979 Anna (TV seriál)

Dokumentární

2017 Charlotte Knobloch: Ein Leben in Deutschland - vyp.
2008 Wertstoff (studentský film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky