foto

Vernon Washington

  • nar. 10.8.1927
    Hartford, Connecticut, USA
  • zem. 7.6.1988 (60 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Pátek třináctého 5
1984 Poslední hvězdný bojovník
1980 Pray TV
1979 Temnota
1978 Strýček Joe

TV seriály

1987 Frank's Place (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Righteous Apples, The (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace