foto

Sophie Stanton

  • nar. 1971
    Cardiff, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
RSC: As You Like It (divadelní záznam)
2016 Než jsem tě poznala
2015 Harry Price: Krotitel duchů (TV film)
2013 Budoucnost nejistá
2012 Jedna noc
Počasí jako malované
2011 Gauneři
2009 Lovci (TV film)
2007 Grow Your Own
Jekyll
2005 Prstoklad (TV film)
2004 Wall of Silence (TV film)
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
2002 Plain Jane (TV film)
Tough Love (TV film)
1999 Plastic Man (TV film)
1998 Girls' Night
Unknown Soldier, The (TV film)
1996 Beautiful Thing
The Sculptress (TV film)
1995 Bliss (TV film)
Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
Nebezpečná dáma
1993 Krajina stínů

TV seriály

2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Mayday (TV seriál)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
2012 Falcón (TV seriál)
2007 Outnumbered (TV seriál)
Sold (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Wilsons, The (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)

Dokumentární

1998 Hang the DJ

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace