foto

Oanh Ly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Chilling Adventures of Sabrina (TV seriál)
Chapter Fifteen: Doctor Cerberbus's House of Horror (S02E04)
Chapter Fourteen: Lupercalia (S02E03)
2018 Chilling Adventures of Sabrina (TV seriál)
Chapter Seven: Feast of Feasts (S01E07)
2016 The Catch (TV seriál)
The Trial (S01E03)
2015 Poslové (TV seriál)
Ona je smrt (E09)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Revoluce (TV seriál)
Stopa (S01E18)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Parazit (S05E14)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prázdný pohled (S05E06)
Zamoření (S04E24)
Smutná repríza (S04E15)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Na trati (S04E05)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Identita (S03E07)
Strach (S02E17)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 The Catch (TV seriál)
The Ringer (S01E07)
The Benefactor (S01E06)
The Larágan Gambit (S01E05)
další epizody (6)
2015 Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Jiskra naděje (E12)
Sklizeň (E11)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace