foto

Richard Maška

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hurvínkova kouzelná flétna (divadelní záznam)
2004 Hurvínek a zrcadlo (divadelní záznam)
1982 Smrt talentovaného ševce
1980 Rytmus 1934
1979 Koncert na konci léta
Smrt stopařek
1978 Setkání v červenci

TV seriály

2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nové radosti, staré komplikace (S03E11)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nemůžu bez tebe být (S03E53)
Znamenáš pro mě moc (S03E42)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace