foto

Marcin Matlak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 365 dní
2019 Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
Kobiety mafii 2
2018 Kobieta sukcesu
2017 Noc plná zázraků 3

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (26)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2008 Figo fago (TV seriál)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Piekielny Sylwester (E13)
Szopka Betlejemska (E12)
Morderczy leżak (E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Skazane (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky