Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

První film byl alespoň nějak zajímavý, hlavně dobře zpracovaný, co se erotických scén týká, tohle je strašný. Ať už jako příběh nebo zpracování erotických scén. Většinou mi to přišlo, že se divám na opravdu dlouhý erotický hudební vidoeklip. Všechno, co bylo na jedničce jakž takž koukatelný tady úplně zazdili a za mě to bylo naprosto zbytečných 110 minut, které jsem tomu věnovala. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To čo postrácala prvá časť, čiastočne obsahuje tá druhá. (Pomerne veľkým nedostatkom je nedostatočné spracovanie, vyhodnotenie a interpretácia udalostí, ktorými skončila prvá časť.) Emocionálne (nemyslím na sex) sa jedná o malý krok dopredu, ale z hľadiska scenáru a vedenia príbehu to opäť zápasí s veľkými nedostatkami. P.S.: Vášnivé scény však (opäť) nemajú chybu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem si říkal, že ten film snad nemá vůbec žádný scénář! Divák opravdu celou hodinu sleduje jenom sled erotických scén, které jsou navíc často prostříhávány, takže si je vůbec neužije, a děj filmu, nějaká hlavní dějová linie, zde úplně chybí. To jsem snad ještě u žádného filmu nezažil. Až po hodině se konečně začne něco dít, kdy Laura odjede se Španělem, a tak alespoň tato krátká část je trochu zajímavá. ()

Xanthe odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byla děsná, dvojka nečekaně ještě o dost horší. Kdybych nevěděla, že jde o celovečerní film, myslela bych si, že sleduju nějaké noční 18+ hudební videopásmo na MTV. Tipuju, že soundtrack list byl obsáhlejší než samotný scénář. Tolik sexu a přitom taková nuda. Absence děje, krkolomné dialogy k smíchu, herci afektovaní..., prostě všechno špatně. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Slunce. Pláže. Černé obleky. Bazény. Uhrančivé oči. Melancholické písně. Rychlá auta... Bohužel ani opulentní výprava a herci bez zábran nestačí, když není o čem hrát. Film tak spíš připomíná dvouhodinový bezeslovný videoklip a reklamu na výrobce slunečních brýlí :) P.S. Žánr mi nevadí a jednička byla celkem ucházející, tomuhle dílu však chybělo cokoliv, čím by zaujal. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)
  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama