foto

Christopher Gay

  • nar. 17.6.1977 (42 let)
    Newton, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Sex Ed
2013 Zpropadené dědictví
2012 Widow Detective (TV film)
2008 Sherman's Way

TV seriály

2018 The Romanoffs (TV seriál)
The One That Holds Everything (E08)
Panorama (E06)
Expectation (E04)
další epizody (4)
12 opic (TV seriál)
Začátek 2/2 (S04E11)
Začátek 1/2 (S04E10)
Dcery (S04E07)
další epizody (6)
2017 12 opic (TV seriál)
Svědek (S03E10)
Kauzalita (S03E05)
Nepřítel (S03E03)
další epizody (4)
2016 The Last Tycoon (TV seriál)
12 opic (TV seriál)
Prolitá krev (S02E12)
Hyena (S02E09)
Nesmrtelný (S02E06)
další epizody (5)
2015 Tut (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Prognóza (S07E10)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Monolit (S07E04)
Časová pásma (S07E01)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Příběh dvou měst (S06E10)
Muž s plánem (S06E07)
další epizody (4)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Poplatky a provize (S05E12)
Temné stíny (S05E09)
další epizody (6)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Get Me Out of Here! (S08E06)
Life Sentence (S07E21)
Identity Crisis (S07E18)
další epizody (5)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Scared Stiff (S07E08)
Damned If You Do (S07E03)
Povídka o zápasníkovi (S06E20)
další epizody (6)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Zázemí (S06E09)
Vykrvácet (S06E06)
S kompasem (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace