foto

Alexandra Kenworthy

  • nar. 4.4.1932 (87 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Spit on Your Grave: Deja Vu
2013 Robotech: Love Live Alive
2006 Robotech: The Shadow Chronicles
1986 Robotech II: The Sentinels

TV seriály

2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk míří do Las Vegas (S03E14)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Profesor a chůva (S04E10)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Radar na lásku (S04E12)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Práh strachu (S09E16)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Robotech (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky