foto

Andrzej Deskur

  • nar. 28.5.1972 (47 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
2018 Klér
2017 Volta
Wojciech Kossak: Przysięga Kościuszki na rynku w Krakowie w dniu 24 marca 1794
2015 Król życia
Spravedlivý
Zrnko pravdy
2012 Dopraváci
2011 80 milionů
2009 Druhá strana mince
2007 Lódka
Ryś
2005 Karol (TV film)
Zakochany Anioł
2004 Árijský pár
2002 D.I.L.
1999 Všichni moji blízcí
1997 Brat naszego Boga
Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1994 Seznam cizoložnic

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zdrada (S08E02)
2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Nieczysta gra (S13E12)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Kobieta roku (S08E01)
2018 Korona królów (TV seriál)
Ślad (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Blondynka (TV seriál)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
Cud (S06E12)
Dziś wesele jutro ślub (S06E11)
další epizody (5)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
další epizody (4)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Bodo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Upadek (S15E05)
2015 Pakt (TV seriál)
Zstąpienie (S01E03)
Przebudzenie (S01E02)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
Strażacy (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Święto kina (E14)
Ślimak (E06)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercza zabawka (S05E06)
Lekarze (TV seriál)
Nadzieje i obawy (S05E11)
Nie ma prostych prawd (S05E03)
Życie od nowa (S05E01)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 29 (S03E29)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2012 Galeria (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
Czat (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pani sierżant (S08E07)
2011 Julia (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Czas honoru (TV seriál)
Oświadczyny (S04E08)
Znak Rosenfarba (S04E07)
Nowy świadek (S04E06)
2009 Majka (TV seriál)
2008 Na kocią łapę (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Eksperyment (S01E02)
Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Dziecko wdowy (E04)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Regina (TV seriál)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky