foto

Miroslava Kolářová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Koločava (divadelní záznam)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1993 Případ Auffenberg (TV film)
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)
1985 Pětka s hvězdičkou
1977 O moravské zemi

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Pavouček (E11)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Svatba (S01E09)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace