foto

Harry Macourek

  • nar. 11.4.1923
    Banská Hodruša, Slovensko, Československo
  • zem. 13.1.1992 (68 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Dobří holubi se vracejí
1985 ...nebo být zabit
1984 Poklad hraběte Chamaré
Čtyři tajná přání
1983 Třetí skoba pro Kocoura
1982 Predčasné leto
Za humny je drak
1981 Malé zlaté slnko (TV film)
1980 Děti zítřků
1979 Jak rodí chlap
Rosný bod (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
1978 Nekonečná - nevystupovat
1976 Paleta lásky
1973 Kazisvěti (TV film)
1972 Klietka plná vtákov (TV film)
1971 Hodina modrých slonů
1970 Dospěláci můžou všechno
1968 První třída
Žirafa v okně
1967 Napravení Jima Valentina (TV film)
Táňa a dva pistolníci
1965 Sázka
1963 První třída (studentský film)
1958 Cesta zpátky
1949 Zrcadlo byrokratické 2
1948 Zrcadlo

TV seriály

1986 Safari (TV seriál)
Svadobná cesta (E13)
Korunný svedok (E12)
Safari (E11)
další epizody (13)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Bratia (E07)
Záhradná slávnosť (E06)
Veľká voda (E05)
další epizody (7)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
Rozlúčka (E13)
Strelnica (E12)
Únos (E11)
další epizody (13)
1975 Leto s Katkou (TV seriál)
Svadba (E07)
Pohroma (E06)
Kúzelník (E05)
další epizody (7)
1973 Bola raz jedna záhrada (TV seriál)
Nápad za milión (E13)
Poklad (E12)
Veľký hrdina (E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky