foto

Kristin York

  • nar. 24.10.1984 (34 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dětská hra
2017 A Gift to Remember (TV film)
Falling for Vermont (TV film)
2004 Někdo to rád blond

TV seriály

2014 Arrow (TV seriál)
Tajný původ Felicity Smoak (S03E05)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lži, samé lži (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace