foto

William Devlin

  • nar. 5.12.1911
    Aberdeen, Aberdeenshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 25.1.1987 (75 let)
    Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 The Jokers
The Shuttered Room
1960 Oscar Wilde
1959 Šalamoun a královna ze Sáby
1958 Blood of the Vampire
1955 Merry Wives of Windsor, The (TV film)
1952 Silver Swan, The (TV film)
1950 Ostrov pokladů
1939 I Met a Murderer
Jamaica Inn
Twelfth Night (TV film)
1938 Words Upon the Window Pane, The (TV film)

TV seriály

1965 The Power Game (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The Terrible Choice (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Moonstone, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1969 Civilisation (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky