foto

William Kendall

  • nar. 26.8.1903
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.4.1984 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Some Girls Do
The Assassination Bureau
1967 Jokers, The
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
1962 Live Now - Pay Later
1960 Sands of the Desert
Soudní procesy s Oscarem Wildem
The Two Faces of Dr. Jekyll
1959 A Touch of Larceny
Idol on Parade
Left Right and Centre
Strictly Confidential
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
1955 Jumping for Joy
Portrait of Alison
1954 Dance Little Lady
1953 Two of Everything (TV film)
1940 Blind Folly
1938 Sky's the Limit, The
Sweet Devil
1936 This'll Make You Whistle
1933 King's Cup, The
That's a Good Girl

TV seriály

1971 Persuasion (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1968 Adventure Weekly (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Old Campaigner, The (TV seriál)
The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
Whitehall Worrier, The (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
George and the Dragon (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Jango (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Crime Sheet (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Hotel Imperial (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace