foto

Christian Serritiello

  • nar. 24.12.1979 (39 let)
    Canterbury, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flesh City
Gelateria
2018 Dívka v pavoučí síti
2017 Catalina
2016 Streets of East L.A.
2015 Süßer September (TV film)
2013 Tarzan
2011 Hindenburg (TV film)
Nebezpečná metoda
2010 Snowblind
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Bad Cop
Polanski
2008 Bezvadný den

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Love the Lie (S01E08)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
You Are Wanted (TV seriál)
Shut Down (S02E05)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Ráno po válce (E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Parabióza (S05E06)
Tradiční pohostinnost (S05E02)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Lerchenberg (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Flesh City
Gelateria

Režijní filmografie

Filmy

2019 Gelateria

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Gelateria

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Gelateria

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Gelateria

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace