foto

Marco Antonio Aguirre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Loco por ti
2018 Gringo: Zelená pilule
La Boda de Valentina
2015 Tisícihlavá bestie
2014 Carmin Tropical
Hilda
2013 Pulling Strings
2012 Espacio interior
2009 Sin Nombre
2008 Casi divas
2007 Mejor es que Gabriela no se muera
2002 Modrá ložnice

TV seriály

2020 Nula nula nula (TV seriál)
Il trasbordo (E04)
2019 Preso No. 1 (TV seriál)
2017 Neovladatelná (TV seriál)
Prcek (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2014 La Impostora (TV seriál)
Señora Acero (TV seriál)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2012 Paramedicos (TV seriál)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2010 Drenaje Profundo (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
2005 Plateados, Los (TV seriál)
2004 Zapata: Amor en rebeldía (TV seriál)
2003 Ladrón de corazones (TV seriál)
2002 Feliz navidad mamá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky