foto

Hendrik Martz

  • nar. 9.5.1968 (51 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tytanowa biel
2013 Kaiserschmarrn AT
2008 Goldene Nazivampir von Absam 2 - Das Geheimnis von Schloß Kottlitz, Der
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1989 Tatort - Kopflos (TV film)

TV seriály

2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Gegen den Wind (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Patrik Pacard (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky