foto

Ralf Komorr

  • nar. 5.7.1962 (57 let)
    Kiel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
Lilly unter den Linden (TV film)
2000 Lava
1998 Vorübergehend verstorben (TV film)
1989 Aufs Ganze (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)

TV seriály

2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Mallorca (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Unter uns (TV seriál) - herec, a.z.
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1988 Fest im Sattel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.
1991 Eisenbahn-Romantik (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky