foto

Karin Thaler

  • nar. 12.6.1965 (55 let)
    Deggendorf, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Nevěsta mého bratra (TV film)
2018 Venus im vierten Haus (TV film)
2017 Spolu to dáme
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
2011 Stankowskis Millionen (TV film)
2010 Der Schrei - Eine ganz alltägliche Geschichte
Gräfliches Roulette (TV film)
Vincent jede k moři
2009 Baby frei Haus (TV film)
Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
Stolečku, prostři se! (TV film)
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2005 Odkaz lásky (TV film)
2004 Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
2003 Loď snů - Tichomoří (TV film)
Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
Zwei Männer am Herd (TV film)
1997 Il nostro piccolo angelo (TV film)
1994 Das Traumschiff – Dubai (TV film)
1993 Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
1992 Engel für Felix, Ein
1991 Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)
1990 Hrozná holka
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
Michas Flucht (TV film)
1987 Es geigt sich was (TV film)
Gundas Vater (TV film)

TV seriály

2017 Hubert a Staller (TV seriál)
Hoch versichert, tief gefallen (S06E04)
Geheimrezepte (S06E03)
Das letzte Kapitel (S06E02)
další epizody (4)
Soko Vídeň (TV seriál)
Die Entscheidung (S13E03)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Unter Wölfen (S05E17)
Wenn der Postmann ... (S05E16)
Amors tödlicher Pfeil (S05E15)
další epizody (16)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Bis zum letzten Tropfen (S04E16)
Ein schmutziges Geschäft (S04E15)
Das Haus am Moor (S04E14)
další epizody (15)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Mordskater (S03E16)
Eine todsichere Masche (S03E15)
Mord nach Art des Hauses (S03E14)
další epizody (9)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Čichat zespodu k fialkám (S03E17)
Totgeritten (S03E07)
Unhaltbar (S03E06)
další epizody (13)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Nachts, wenn die Wasserwacht (S02E11)
Das Huhn, das faule Eier legt (S02E10)
Tödlicher Schneefall (S02E09)
další epizody (17)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Bauernfänger (S01E09)
Mein lieber Schwan (S01E08)
Puzzlespiele (S01E07)
další epizody (9)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Wer im Glashaus sitzt ... (E03)
Big Ben (TV seriál)
Velký filmový sen (S14E01)
2006 Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
2005 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Tenerife (S02E03)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
1997 St. Angela (TV seriál)
Un prete tra noi (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Arzt unter Verdacht (S03E18)
Herzstillstand (S03E17)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Der Komödienstadel - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky