foto

Karin Thaler

  • nar. 12.6.1965 (54 let)
    Deggendorf, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher - Die Braut meines Bruders (TV film)
2018 Venus im vierten Haus (TV film)
2017 Spolu to dáme
2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
2011 Stankowskis Millionen (TV film)
2010 Der Schrei - Eine ganz alltägliche Geschichte
Gräfliches Roulette (TV film)
Vincent jede k moři
2009 Baby frei Haus (TV film)
Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
Stolečku, prostři se! (TV film)
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2006 Die Landärztin - Diagnose Tollwut (TV film)
2005 Doktor na Tenerife (TV film)
Odkaz lásky (TV film)
2004 Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
2003 Loď snů - Tichomoří (TV film)
Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
Zwei Männer am Herd (TV film)
1997 Il nostro piccolo angelo (TV film)
1994 Traumschiff - Dubai, Das (TV film)
1993 Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
Der Komödienstadel - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)
1992 Engel für Felix, Ein
1991 Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)
1990 Hrozná holka
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
Michas Flucht (TV film)
1987 Es geigt sich was (TV film)
Gundas Vater (TV film)

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Velký filmový sen (S14E01)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
1997 St. Angela (TV seriál)
Un prete tra noi (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Arzt unter Verdacht (S03E18)
Herzstillstand (S03E17)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky