foto

Peter Hick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Der Einbruch (TV film)
1984 Uindii
1980 Endstation Freiheit
Im Tal des Todes (divadelní záznam)
Osamělý rozzlobený policista
1979 Old Firehand (divadelní záznam)
Tatort - Freund Gregor (TV film)
1978 Durchs wilde Kurdistan (divadelní záznam)

TV seriály

1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky