foto

Robert Rober

  • nar. 1926
    Německá říše
  • zem. 2008
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
Tödliches Erbe (TV film)
1991 Mrs. Harris und der Heiratsschwindler (TV film)
1989 Killer kennen keine Furcht (TV film)
1987 Hexenschuß (TV film)
1986 Vicky und Nicky (TV film)
1983 Jarní symfonie
1971 Brautwerbung (TV film)
1966 Ganovenehre
1965 Das Strafquartett: Ein Knastical (TV film)
Das letzte Kapitel (TV film)
1952 Hannerl: Ich tanze mit Dir in den Himmel hinein

TV seriály

2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Kurschatten (S05E34)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1988 Nordlichter (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1982 Ein Abend mit Georg Thomalla (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky