foto

Brandon Brady

  • nar. 7.10.1931
    Johannesburg, Jihoafrická republika
  • zem. 1.6.1999 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Smrtící
1985 Mladá Lady Chatterleyová II.
1979 Charlie Muffin (TV film)
1970 Generál Patton
The Kremlin Letter
1967 Dvojník
Mozek za miliardu dolarů
1965 Object Z (TV film)
1963 Mystery Submarine
1960 Potopte Bismarck!
1959 John Paul Jones
Yesterday's Enemy
1958 The Sheriff of Fractured Jaw

TV seriály

1974 Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Heroic Mission (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Tales of the Vikings (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky