foto

Ásta Hafþórsdóttir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Cesta za živou vodou
2018 Zemětřesení
2017 Den 12. mann
2016 Vánoční výměna
2015 Vlna
2012 Kon-Tiki
2010 Říše léta
2009 Dobré srdce
2007 Astropia
2006 Zkalená krev
2001 Smích racků
1996 Nöd ut

TV seriály

2018 En natt (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Souboj (S01E06)
Obležení (S01E05)
Nájezd (S01E04)
další epizody (6)
2010 Dag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky