foto

Mike Majzen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Tatort - Die Amme (TV film)
2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
2015 Planet Ottakring
2011 Vatertag
2006 Nitro
2004 C(r)ook
2002 Die Dickköpfe (TV film)

TV seriály

2019 Průsmyk (TV seriál)
CopStories (TV seriál)
Und aus (S04E10)
Blöd gelaufen (S04E09)
2018 CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
Wettschulden (S04E05)
Schatzilein (S03E09)
další epizody (6)
2014 CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
Muckibude (S02E09)
Au weh (S02E08)
další epizody (5)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Kopfschüssler (S01E09)
Nackerpatzl (S01E06)
další epizody (5)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Verrat (S04E14)
Wettlauf mit dem Tod (S04E13)
Tödliche Versuchung (S04E11)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
Der zweite Mann (S04E08)
Saitenspiel (S04E07)
další epizody (9)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Falsche Meister (S03E10)
další epizody (13)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (S02E11)
Tödliche Gier (S02E10)
Konkurrenten (S02E09)
další epizody (10)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Mörderische Hitze (S01E09)
Blutige Spur (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Nitro

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Průsmyk (TV seriál)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Falle (S02E07)

Střihačská filmografie

TV seriály

2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Reise in die Vergangenheit (S04E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky