foto

Paweł Okraska

  • nar. 6.1.1975 (44 let)
    Krakov, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Crimes
2012 Yuma
2011 Och, Karol 2
2008 Serce na dłoni
2002 Chopin: Touha po lásce
Dodatek
2001 Moje válka
2000 Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou

TV seriály

2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Czas honoru (TV seriál)
Bratnia pomoc (S07E11)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
2006 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace