foto

Paweł Okraska

  • nar. 6.1.1975 (45 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Éter
2016 Temné zločiny
2012 Yuma
2011 Och, Karol 2
2008 Serce na dłoni
2002 Chopin: Touha po lásce
Dodatek
2001 Moje válka
2000 Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Joker (S06E05)
2018 Komisarz Alex (TV seriál)
Braterstwo krwi (S11E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyzwolenie Łazarza (S19E09)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Czas honoru (TV seriál)
Bratnia pomoc (S07E11)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Anioł Stróż na czterech łapach (S03E04)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 4 (S01E04)
Tancerze (TV seriál)
Sekrety i kłamstwa (S03E10)
2009 39 i pół (TV seriál)
Dirty Trick (S02E11)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky