foto

Jacek Rozenek

  • nar. 31.3.1969 (51 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Warsaw by Night
2010 Trik
2009 Generál Nil
Popiełuszko. Wolność jest w nas
2007 Z milosci
2006 Smrt Witolda Pileckého (TV film)
2005 Kavárna na rozcestí
Rh+
2002 Chopin: Touha po lásce
2001 Pouští a pralesem (TV film)
Pól serio
1999 Ohněm a mečem
Podróz do Moskwy (TV film)
1994 Szczur

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pingwin (S17E10)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Plac Napoleona (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybory (S03E10)
2009 39 i pół (TV seriál)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
Liceum (S03E08)
2008 Na kocią łapę (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Mamuśki (TV seriál)
Godzina zero (S01E08)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky