foto

Jodie Rimmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nekompromisní
2015 Escargore
Smrtgasmus
2009 Separation City
Until Proven Innocent (TV film)
2008 Apron Strings
Playing for Charlie
2004 Not Only But Always (TV film)
Třináctá komnata
2003 Jedno přání (TV film)
2001 Snakeskin
2000 Channelling Baby
1999 I'll Make You Happy
1990 Rogue Stallion, The (TV film)

TV seriály

2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
2002 The Strip (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Oběť. Část druhá (S03E22)
Oběť: Část první (S03E21)
1995 Herkules (TV seriál)
Riding High (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace