foto

Mark Leonard Winter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Disclosure
Untitled Aaron Wilson Project
Útěk z Pretorie
2019 Measure for Measure
2015 Švadlena
2014 Fear of Darkness, The
One Eyed Girl
2013 Pod klenbou stromů
The Boy Castaways
2012 Dangerous Remedy (TV film)
Green Eyed
2010 Vina
2009 Balibo
Van Diemen's Land
2008 Hell's Gates
Playing for Charlie
2007 Výhoda

TV seriály

2018 Pine Gap (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Na jezeře (TV seriál)
The Loved One (S02E02)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
Šílenství (S01E16)
Jenny verze 2.0 (S01E14)
Podpásovka (S01E12)
další epizody (5)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
2010 The Pacific (TV seriál)
Basilone (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky