foto

Joel Bosqued

  • nar. 29.9.1990 (30 let)
    Zaragoza, Aragón, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nevinnost
2017 Que baje Dios y lo vea
2014 En Apatía
Perdona si te llamo amor
Por un puñado de besos
2010 Voces
2008 Vlog

TV seriály

2021 El Internado: Las Cumbres (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Madres. Amor y vida (TV seriál)
La resaca (S01E13)
Habitaciones vacías (S01E12)
Comerse la vida (S01E11)
další epizody (13)
2016 El padre de Caín (TV seriál)
La sonata del silencio (TV seriál)
Marta y Elena (E09)
Antonio (E08)
Rafael (E07)
další epizody (9)
2015 Los nuestros (TV seriál)
Rabia (TV seriál)
2014 Hermanos (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
Tierra de lobos (TV seriál)
Tierra de héroes (S03E16)
El testamento (S03E15)
El regreso (S03E14)
2013 Tierra de lobos (TV seriál)
La venganza del pueblo (S03E13)
La cruz de Suntuila (S03E12)
La señora de la casa (S03E11)
další epizody (13)
2011 Tormenta (TV seriál)
Tierra de lobos (TV seriál)
Una promesa cumplida (S02E13)
La viuda (S02E12)
La misma sangre (S02E11)
další epizody (13)
2010 La Pola (TV seriál)
La pecera de Eva (TV seriál)
Tierra de lobos (TV seriál)
Sí, quiero (S01E13)
El penal de la torre (S01E12)
El fin de La Quebrada (S01E11)
další epizody (13)
2009 Acusados (TV seriál)
2008 Castigo, El (TV seriál)
Física o química (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky