foto

Maria Pitarresi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Holy Lola
2003 Fruits mûrs (TV film)
Jedna vila pro dva (TV film)
2002 Propustka
2001 Zatracený otec
1999 Choix d'Élodie, Le (TV film)
Vše začíná dnes
1996 Kapitán Conan
1994 D'Artagnanova dcera
1992 IP5: L'île aux pachydermes
1991 Děkuji, živote
1990 Nová vlna

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Soukromá aféra (S13E04)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
The Physiotherapist (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Poursuite du vent, La (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky