foto

Roland Düringer

  • nar. 31.10.1963 (56 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cops
2017 Bier & Calippo
2015 Věčný život
2010 3faltig
Die Verrückte Welt der Ute Bock
2009 Případ Lemming
2008 Darum
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2007 Midsummer Madness
2006 Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Die Viertelliterklasse
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 C(r)ook
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Poppitz
2000 Ternitz, Tennessee
Überfall, Der
1999 Fink fährt ab
Jahrhundertrevue (TV film)
Wanted
1998 Hinterholz 8
1997 Qualtingers Wien
1996 Der See
1995 Freispiel
1993 Muttertag
1992 Robertas Sohn
1985 Atompilz von links

TV seriály

2016 Gültige Stimme (TV seriál)
2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
Die Gipfelzipfler (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1994 Monte Video (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1988 D.O.R.F. (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ute Bock Superstar
2016 Kabarett-Legenden (TV seriál)
2014 Weniger ist mehr - Vom Trend, mit Nichts glücklich zu sein (TV film)
2010 Mein Bezirk: Mein Favoriten (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

TV pořady

2012 Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge (TV pořad)

Divadelní záznam

2017 Lukas Resetarits & Friends (divadelní záznam)
2016 Roland Düringer: ICH Allein? (divadelní záznam)
2014 Wir - ein Umstand (divadelní záznam)
2011 ICH: EinLeben (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Die Viertelliterklasse
1993 Muttertag

TV seriály

2016 Gültige Stimme (TV seriál)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Divadelní záznam

2016 Roland Düringer: ICH Allein? (divadelní záznam)
2014 Wir - ein Umstand (divadelní záznam)
2011 ICH: EinLeben (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Pratersterne (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2008 Stöckl am Samstag (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1995 Am Schauplatz (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky