foto

Hazel Pethig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Monty Python živě (převážně)
2004 Sbohem, černý ptáku!
2002 Doctor Sleep
2001 The Gentleman Thief (TV film)
2000 Mirrorball (TV film)
Poslední mušketýr (TV film)
1999 Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
Bostock's Cup (TV film)
1998 Titanic Town
1997 Divoká stvoření
Fotograf mrtvých duší
1993 Franz Kafka's It's a Wonderful Life
Line, the Cross & the Curve, The
Suddenly, Last Summer (TV film)
1989 Správná věc
1988 Ryba jménem Wanda
1985 Joshua a jeho život
1979 Život Briana
1977 The Strange Case of the End of Civilization as We Know It
Žvahlav
1975 Monty Python a Svatý Grál
1974 Steven (TV film)

TV seriály

2002 Strange (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1987 Talking Heads (TV seriál)
1986 Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1979 Worzel Gummidge (TV seriál)
1972 Milligan in... (TV seriál)
1971 Tom Brown's Schooldays (TV seriál)
1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Divadelní záznam

2010 Monty Python: Copak je to za Mesiáše... (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky