foto

Rita Lengyel

  • nar. 1973
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Globální hráč
2008 Berlin Calling
2006 Exoticore
Hra lásky a života (TV film)
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
Sonntag, im August
2002 Das beste Stück (TV film)
Mask under Masks
2000 Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)
1999 Lautlose Schreie - Eine Frau in Gefahr (TV film)
Škola smrti (TV film)
1998 Blutspur in den Osten
Der Schlüssel
1997 Saskia - Schwanger zum Sex gezwungen (TV film)
Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Kinder des Saturn (TV film)
Nadine, nackt im Bistro (TV film)
Schwurgericht - Der Killer im Nachtexpress (TV film)
Schwurgericht - Unschuldig verurteilt? (TV film)
1995 Alles außer Mord - Blutiger Ernst (TV film)
Schwurgericht - Der Höschenmörder (TV film)
Schwurgericht - Die verschollene Akte (TV film)
Schwurgericht - Mordanklage ohne Leiche (TV film)
Schwurgericht - Schmutzige Wäsche (TV film)
Schwurgericht - Zeuge der Anklage (TV film)
1994 Blut an der Wiege (TV film)
1993 Bouřlivé setkání (TV film)
Das Double (TV film)
Domenica. Alle kommen, keiner war da

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2012 8 x Edward Hopper (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Akik maradtak
2017 Brazilci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace