foto

Vlasta Špicnerová

  • nar. 30.8.1953 (65 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rekvalifikace
2006 Hezké chvilky bez záruky
1988 Haprdáns (divadelní záznam)
1987 Přátelé Bermudského trojúhelníku
1983 Faunovo velmi pozdní odpoledne

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Láska až na krev (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace