foto

Miroslav Vrba

  • nar. 17.12.1931
    Praha, Československo
  • zem. 27.6.2011 (79 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Přežít svůj život
2007 Všichni do jednoho
2006 Uzavřená společnost (studentský film)
1992 Dáma a smrt (TV film)
Kráva
1983 Katapult
1976 „Marečku, podejte mi pero!“

TV seriály

2005 Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
1994 Prima sezona (TV seriál)
Zamřížovaný charleston (E03)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krev (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace