foto

Agata Stróżyńska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Kobiety mafii 2
Polityka
2018 Kobiety mafii
Mory Vratislavi
2017 Botoks
1994 Komedia małżeńska

TV seriály

2019 39 i pół tygodnia (TV seriál) - set dekoratér
Episode 10 (E10) - set dekoratér
Episode 9 (E09) - set dekoratér
Episode 8 (E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
další epizody (6)
2017 Dom pełen zmian (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Druga szansa (TV seriál)
Mam cię (S03E13)
Wszystko albo nic (S03E12)
Wreszcie razem (S03E11)
další epizody (13)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (26)
2015 Nie rób scen (TV seriál) - set dekoratér
Krąg czułości (E13) - set dekoratér
Komitet rodzicielski (E12) - set dekoratér
Olga wychodzi za mąż (E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (13)
Usta usta (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2008 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (8)
Tylko miłość (TV seriál)
Ranczo (TV seriál) - set dekoratér
Zgoda po polsku (S02E13) - set dekoratér
Plan awaryjny (S02E12) - set dekoratér
Siła władzy (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky