foto

Cassie Fliegel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Night of the Dead
The Girl from the Naked Eye
2011 Aliens vs. Avatars
2010 Jednačtyřicetiletý panic
Kissing Strangers
Náměsíčný
2009 Good Guys Finish Last
2008 Don't Look in the Cellar

TV seriály

2011 Episodic (TV seriál)
2009 Filmy pro dospělé (TV seriál)
2008 Kancl (TV seriál)
Noční tah (S04E11)
2007 Greek (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Dokumentární

2006 Forenzní detektivové Los Angeles (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Millionaire Matchmaker (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky