Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Novom 

všechny recenze uživatele

Barrandov z nepochopitelných důvodů vysílá tuto reality show až v pozdních nočních hodinách, ale aspoň se na ni dá koukat před spaním. Vždyť ono by to mohlo nahradit jiné trapné pořady. Takové věštění z křišťálové koule v poledne dovede člověku zkazit den. Gordon je dle mého názoru až zbytečně vulgární a hrubý na soutěžící. Tahle skutečnost se nejvíc projevila v jendom díle 6. série, kde Gordon naštvaně opustil kuchyni, protože podle jeho slov soutěžící nezvládali tempo. Ti se tak semkli a začali spolupracovat, že jejich výkonnost vzrostla o mnoho procent a obešlo se to bez řvaní a nadávek + byli hosti spokojení. I tak by to bez Ramseyho nemělo ten šmrnc. Ač jsou jeho sprosťárny občas moc, je to kuchař par-excelence a jeho pořady byly a budou fajn. 7/10 ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Reklama

Castielo 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, je to všechno hrozně moc reality, málo vaření. A mám takový pocit, že ty američani jsou naprostý idioti! Vaři ty samé typy jídla každý večer a pokaždé to stejně pos*rou, to není možný. Ze začátku zajímavé, ale pak se vám to hodně omrzí. 2* [začal jsem koukat na 10. sérii a nedokoukal jsem jí) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay se předvádí jako nervák, ale není čemu se divit. Samozřejmě zde rozhodně nejde pouze o hledání nového šéfkuchaře - i když je to hlavní prioritou, ale také o sledovanost a jímavost pořadu. Pekelná kuchyně je zajímavá sama o sobě. Líbí se mi, že kuchaři, kteří se v pořadu udrží a mají opravdu talent a snahu, mají možnost se více uplatnit než jak tomu bylo v české obdobě tohoto pořadu(nevím ale který pořad tak označit jestli trapnou napodobeninu MasterChefa nebo Na Nože!). Baví mě sledovat jak se Gordon rozčiluje a poté zase jako mílius uděluje týmům odměny a osobně je možná hrozně milým člověkem, ale tahle jeho zlá tvář mě baví víc :-D. A sem tam se také dozvím něco o specialitách a vůbec jídlech co se jedí jinde než zde v ČR. Je pravda, že kdybych byla kuchařem v téhle show pravděpodobně vykouřím denně krabičku cigaret a hodím do sebe několik panáků tvrdého(nebo třeba celou láhev), protože neumím tolik snášet stres - o to více jsou obdivuhodní finalisté. Líbí se mi, že pořádným bičem Ramsay naučí jednoho ze svých potencionálních šéfkuchařů co po nich vyžaduje, a jak je tahle práce důležitá. Za vše mluví výrok šéfkuchaře: "Já jsem prohlásil, že dokážu udělat šéfkuchaře z kohokoliv.A já své slovo držím!" ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od hlúpej premrštenej znelky ide o vcelku dobrú kuchársku šou. Jedna výhoda šéfa Ramsayho tkvie v tom, že svojmu remeslu rozumí a vie to pretaviť do divácky pútavej formy. Proste šoumen za sporákom. Dalej musím uznať, že jednotlivé výzvy skutočne preveria kvalitu kuchárskych schopností jednotlivých účastníkov. Pravdou však zostáva, že povrchná americká televízia nemôže dopustiť, aby sa tu nezamiešali hlúpe ostentatívne vyhlásenia - Ja som najlepší, ja mám na to vyhrať, XYZ nemá na to robiť u Ramsayho a pod. a hromada emócií, ktoré pôsobia umelo. Príklad - ABC spraví chybu, XYZ to osamote a s prehnanou grimasou okomentuje, po dvoch minútach urobí chybu XYZ a ABC zareaguje nachlup podobne ako jej kolega pred chvíľou. A nakoniec, nemám najmenších ilúzií o tom, že drsné vystupovanie šéfa Ramseyho nebolo zakotvené v zmluve s tučným balíkom peňazí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)

Reklama

Reklama